Ontwikkelen van mensen in organisaties

Opleiding tot Gallup-Certified Strengths Coach: vernieuwd programma, nieuwe naam

Leeuwendaal verzorgt, als partner van Gallup, de Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS). Deze opleiding is de Nederlandstalige versie van de Accelerated Strengths Coaching (ASC) waarin coaches leren om het potentieel van mensen te ontdekken en gericht in te zetten en zodoende betere resultaten te behalen. Gallup heeft de opleiding onlangs grondig geactualiseerd en uitgebreid met nieuwe elementen.

 

Een van deze nieuwe elementen richt zich op het vergroten van draagvlak in de organisatie om te werken aan een cultuur waarin de strengths-benadering centraal staat. Centraal in alle facetten van het werk. Je leert over welke strategieën je kan hanteren om in de organisatie waar je werkt deze beweging in gang te zetten. Daarnaast is de focus op de vijf elementen van welbevinden toegevoegd. Dit welbevinden van medewerkers staat steeds meer onder druk, zo blijkt uit het jaarlijkse State of the Global Workplace Report van Gallup. Wereldwijd onderzoek van Gallup laat zien dat professionals die goed in hun vel zitten, beter en met meer plezier presteren. In de opleiding komt aan bod hoe je als strengthscoach coachees kan begeleiden in het versterken van deze vijf elementen van welbevinden door het aanwenden van hun strengths. Tot slot reikt de opleiding nóg meer kennis en vaardigheden aan die nodig zijn om jouw rol als strengthscoach te vervullen en verder te ontwikkelen.

Vernieuwde opleiding, nieuwe naam

Met deze nieuwe elementen is de naam van de opleiding veranderd. Deze heet voortaan de Gallup Global Strengths Coach, kortweg de GGSC. Leeuwendaal volgt Gallup uiteraard hierin en biedt de vernieuwde opleiding geheel in het Nederlands aan: met Nederlandstalige materialen, toegespitst op de Nederlandse situatie en gegeven door zeer ervaren en door Gallup gecertificeerde Nederlandstalige opleiders. De naam VOS verdwijnt en in januari 2022 start de eerste editie van de Nederlandse versie van de Gallup Global Strengths Coach.

Contact en meer informatie

Meer informatie over de opleiding vind je op www.leeuwendaal.nl/ggsc

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Close Menu