AlgemeenHeader

Tweede sessie HR Now Online Talks

Helder, Online en Toepasbaar. Dat zijn de HR Now Online Talks van Leeuwendaal. Iedere organisatie gaat anders om met de huidige uitdagingen. Hoe waardevol is het als we hierover met elkaar kunnen sparren, inspiratie opdoen voor de eigen organisatie en onze successen en valkuilen delen?

Leeuwendaal ondersteunt organisaties vanuit de drie pijlers ontwikkelen, organiseren en versterken. Samen met onze relaties ervaren we dagelijks wat de crisis met werkend Nederland doet. We horen mooie voorbeelden, brengen klanten met elkaar in contact en merken een behoefte in deze crisis om samen op zoek te gaan naar wat wél en wat niet werkt. Daarom lanceert Leeuwendaal korte interactieve sessies waarin we kennis en ervaring delen. We nodigen u uit om deel te nemen aan de HR Now Online Talks. Kennisdelen op informele wijze en in een select gezelschap van Leeuwendaal-relaties. We zorgen voor verrassende combinaties van sprekers en deelnemers zodat we dwarsverbanden kunnen leggen tussen organisaties uit verschillende werelden maar die wel van elkaar kunnen leren.

Sessie 1 – ‘Cohesie en energie in tijden van afstand’

Deze eerste sessie was op 23 april. Juist in onzekere tijden is het belangrijk om binnen de organisatie met elkaar in gesprek te blijven. Alleen samen is het mogelijk om iedereen mee te krijgen en duurzaam te werken aan oplossingen voor nieuwe uitdagingen. Maar hoe kunt u dat het beste doen? Hoe behoudt u het onderlinge contact én de cohesie wanneer we elkaar opeens alleen nog digitaal zien en spreken?

Drie sprekers namen ons mee in hun ervaringen, Haydée Fennis (Afdelingshoofd a.i. Services, Personeel, Organisatie en Kwaliteit van Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Monique Cremers (Bestuurder van De Zorgcirkel) en Raoul Schildmeijer (expert en adviseur strengths based werken van Leeuwendaal). Een persoonlijke en inspirerende inkijk in hun ervaringen van de afgelopen weken, waarbij ieder drie concrete tips deelde met de deelnemers.

Sessie 2 – ‘Aanpassingsvermogen van organisaties en medewerkers’

De tweede sessie is op donderdag 7 mei (20.30 – 21.30 uur) en gaat over het snel en adequaat reageren op overheidsbesluiten die van invloed zijn op maatschappij en bedrijfsvoering. Hoe past u binnen uw organisatie de werkzaamheden aan en hoe houdt u daarbij rekening met veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen? Hoe lukt het om medewerkers mee te nemen in snel opeenvolgende veranderingen, die flinke impact kunnen hebben? Twee sprekers delen hun ervaringen, hun tips en gaan de dialoog met u en ons aan. Er is ruimte voor vragen en afsluitend bundelen wij de concrete tips.

Voor wie?

De HR Now Online Talks zijn speciaal bedoeld voor relaties van Leeuwendaal, uw deelname is kosteloos. Om deze bijeenkomst exclusief te houden, is er beperkt plek. We hanteren daarbij een first come, first serve beleid.
Nog geen relatie en wel geïnteresseerd? Ook dan bent u van harte welkom. We berekenen voor uw deelname een tarief van € 50 (excl. BTW).

Wanneer?

De eerstvolgende sessie is op donderdag 7 mei van 20.30 – 21.30 uur

Waar?

Online, achter uw laptop, tablet of smartphone. Op de ochtend van de sessie ontvangt u een link. Het is een interactieve sessie (Zoom), we waarderen het als u deelneemt met audio en video. Hier leest u met welke maatregelen Leeuwendaal het gebruik van Zoom veilig maakt en uw privacy maximaal waarborgt.

Uw Sprekers

Arie van Loon, lid College van Bestuur AMOS scholen
Renate Kamphuis, lid Raad van Bestuur Patyna, ouderenzorg

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Close Menu