AlgemeenHeader

HR Now Online Talks

Helder, Online en Toepasbaar. Dat zijn de HR Now Online Talks van Leeuwendaal.

Iedere organisatie gaat anders om met de huidige uitdagingen. Hoe waardevol is het als we hierover met elkaar kunnen sparren, inspiratie opdoen voor de eigen organisatie en onze successen en valkuilen delen? Leeuwendaal ondersteunt organisaties vanuit de drie pijlers ontwikkelen, organiseren en versterken. Samen met onze relaties ervaren we dagelijks wat de crisis met werkend Nederland doet. We horen mooie voorbeelden, brengen klanten met elkaar in contact en merken een behoefte in deze crisis om samen op zoek te gaan naar wat wél en wat niet werkt.

Daarom lanceert Leeuwendaal korte interactieve sessies waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. We nodigen u graag uit om deel te nemen aan de HR Now Online Talks. Kennisdelen op informele wijze en in een select gezelschap van Leeuwendaal-relaties.

Sessie 1 – ‘Cohesie en energie in tijden van afstand’

Juist in onzekere tijden is het belangrijk om binnen de organisatie met elkaar in gesprek te blijven. Alleen samen is het mogelijk om iedereen mee te krijgen en duurzaam te werken aan oplossingen voor nieuwe uitdagingen. Maar hoe kunt u dat het beste doen? Wat is effectief samenwerken en hoe helpt u medewerkers om gezamenlijk de juiste prioriteiten te stellen en zo de bedrijfsvoering draaiend te houden? Hoe behoudt u het onderlinge contact én de cohesie wanneer we elkaar opeens alleen nog digitaal zien en spreken?

Deze eerste sessie is op donderdag 23 april (20.30 – 21.30 uur) en gaat over het behouden van cohesie in de organisatie. Leeuwendaal schetst de voorwaarden van effectief samenwerken, we horen het perspectief van een hr-professional die alle medewerkers betrekt in tijden waarin corona zorgt voor veel extra werk en een bestuurder die strategische beslissingen eigenhandig vertaalt naar concrete acties op de werkvloer.

Drie sprekers nemen ons mee in hun eigen ervaringen, delen hun tips en gaan de dialoog met u en ons aan. Er is ruimte voor vragen en afsluitend bundelen wij de concrete tips.

Voor wie?

De HR Now Online Talks zijn speciaal bedoeld voor relaties van Leeuwendaal, uw deelname is kosteloos. Om deze bijeenkomst exclusief te houden, is er beperkt plek. We hanteren daarbij een first come, first serve beleid.
Nog geen relatie en wel geïnteresseerd? Ook dan bent u van harte welkom. We berekenen voor uw deelname dan wel een tarief van € 50 (excl. BTW).

Wanneer?

Donderdag 23 april van 20.30 – 21.30 uur

Waar?

Online, achter uw laptop, tablet of smartphone. Op de ochtend van de sessie ontvangt u een link. Het is een interactieve sessie (Zoom), we waarderen het als u deelneemt met audio en video. Hier leest u met welke maatregelen Leeuwendaal het gebruik van Zoom veilig maakt en uw privacy maximaal waarborgt.

Uw Sprekers

  • Raoul Schildmeijer (expert en adviseur strengths based werken, Leeuwendaal)
  • Haydée Fennis (Afdelingshoofd SPOK, waaronder HR, Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid)
  • Monique Cremers (Bestuurder Zorgcirkel)

Nu aanmelden

Tot 23 april!

 

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Sluit Menu