OrganiserenHeader

Handreiking Wnra voor openbaar onderwijs

Om scholen te ondersteunen bij de implementatie van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) hebben wij een handreiking geschreven. Hierin leest u hoe u zich op de Wnra kunt voorbereiden en waar u aan moet denken. Want wat zijn de grootste veranderingen? Bent u al op de hoogte van het arbeidsrecht en weet u wat dit voor uw scholen betekent? Heeft u al geïnventariseerd of u uw eigen rechtspositionele regelingen moet aanpassen?
Behalve dat deze handreiking een praktisch hulpmiddel is om u op de Wnra voor te bereiden, bevat de handreiking ook informatie over het reguliere arbeids- en ontslagrecht. De handreiking is bedoeld voor iedereen binnen de school die betrokken is bij de overgang van het ambtenarenrecht naar het arbeidsrecht. In de regel zijn dit de HRM-medewerkers, leidinggevenden en waar nodig de bestuurder.

Klik hier om de handreiking te openen in een nieuw venster, te downloaden en te printen.

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Sluit Menu