Ontwikkelen van mensen in organisaties

Op naar de top in de wetenschap

De academische wereld is een boeiend en veelbelovend werkveld. Zij is de motor van onze kenniseconomie en verantwoordelijk voor de universitaire scholing in Nederland. Nederlandse universiteiten en onderzoeksinstellingen staan internationaal zeer goed aangeschreven. Dat gaat echter niet vanzelf; om tot de top te blijven behoren, investeren ze in de ontwikkeling van
medewerkers. Steeds vaker zien universiteiten daarbij ook het belang van het ontwikkelen van management-, leiderschaps- en communicatieve vaardigheden.
Dit artikel van Leeuwendaal-adviseur Jos Engelse beschrijft wat begeleiding en coaching in deze unieke sector omvat en wat het vraagt van de begeleider om effectief te zijn. U kunt het hier downloaden en u kunt het hieronder online lezen

 

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Sluit Menu