AlgemeenHeader

In 7 stappen naar een beter normaal: hybride en verbonden

Stilaan, zo hopen we althans, breekt het moment aan waarop we over de coronacrisis in de verleden tijd gaan spreken. Over de bijna ondenkbaar grote impact die de crisis had op onze wijze van werken en samenwerken bijvoorbeeld. Van de één op de andere dag zaten we allemaal thuis te werken, waren we hele dagen met elkaar aan het videovergaderen en probeerden we het gebrek aan gezelligheid die werken ons ook biedt te compenseren met online borrels. Dat gebrek aan gezelligheid, dat was onmiskenbaar een nadeel van het massale thuiswerken, maar veel organisaties en professionals ontdekten dat thuiswerken ook z’n voordelen heeft. Ze staan dan ook niet te trappelen om weer volledig terug te keren naar de oude manier van werken, maar ze willen het werk op een nieuwe leest schoeien: hybride, daar werken waar het iedereen het beste past en het resultaat maximaal is.

Corona heeft ons digitaal vaardiger gemaakt, flexibeler en creatiever en bewuster van het feit dat een goede samenwerking niet per se face to face overleg vereist. Dit whitepaper richt zich op organisaties die van de voordelen van digitale samenwerking en overleg willen blijven profiteren. Van het feit dat afspraken veel sneller zijn gemaakt, dat ad hoc overleg veel makkelijker te organiseren valt en dat het alle deelnemers veel reistijd bespaart en een belangrijke reductie van de ecologische footprint oplevert.

Hybride werken is geen doel op zich, het is een kans om rijkere en meer evenwichtige relaties tussen medewerkers en managers te bewerkstelligen, het welzijn van medewerkers te bevorderen, het werk slimmer te organiseren en te innoveren.

Download het whitepaper

Contact en meer informatie

Maaike Rutten

Manager Ontwikkeling en Innovatie

Maaike combineert de vernieuwing en doorontwikkeling van concepten, diensten en instrumenten van Leeuwendaal met het uitvoeren van strategische adviesopdrachten. Zij is gecertificeerd management consultant (CMC), organisatiekundige en expert op het terrein van organisatie-inrichting, organisatieontwikkeling en strategisch HRM.
Als senior organisatieadviseur begeleidt zij organisaties in het publieke en private domein bij het realiseren van de strategische doelen.…

Mobiel: 06 2900 4714

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Sluit Menu