Ontwikkelen van mensen in organisaties

Leeuwendaal te gast bij Gallup Called to Coach

Op woensdag 15 juli aanstaande om 17.00 uur zijn de Leeuwendalers Claudia van Wissen en Raoul Schildmeijer te gast bij Called to Coach. In deze video webcast (via YouTube) van Gallup delen succesvolle coaches hun kennis, ervaring en tips over ontwikkeling op basis van strengths.

U kunt deelnemen aan deze video webcast (Engelstalig) via deze link. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Claudia van Wissen en Raoul Schildmeijer

Excellente performance
Een strengths based organisatie stelt zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk in staat om hun sterke punten (strengths) te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten in hun werk. Dat versterkt de verbondenheid (engagement) met hun opdracht, met hun collega’s en met de doelen en de strategie van de organisatie. En die verbondenheid is de drijvende kracht achter een constante, excellente performance.
Het bouwen van een strengths based organisatie vergt visie, tijd en inspanning van alle betrokkenen. Claudia van Wissen en Raoul Schildmeijer – beiden Gallup-Certified Strengths Coach – delen hun ervaringen en praktische voorbeelden van succesvolle samenwerkingen met organisaties.

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Sluit Menu