AlgemeenHeader

Continuïteit dienstverlening gewaarborgd

Geachte relatie,

De coronacrisis heeft momenteel een grote invloed op onze manier van leven en werken. We hopen dat het goed gaat met u en uw dierbaren, dat u gezond bent en blijft. Wij passen ondertussen goed op onszelf.

Wellicht vraagt u zich af welke invloed de maatregelen van het kabinet hebben op uw lopende of geplande opdracht bij Leeuwendaal. Kunnen de assessments nog wel doorgaan? De training of de vergadering met het adviesteam? En de interviews voor uw werving & search-opdracht?
Het antwoord luidt in alle gevallen: ja, dat kan gewoon doorgaan. Veilig voor iedereen, met de kwaliteit die u van ons gewend bent maar op een iets andere manier: op afstand.

Thuiswerken en videovergaderen zijn al jaren ingeburgerd bij Leeuwendaal. We hebben in het verleden veel geïnvesteerd in onze technische infrastructuur die het samenwerken op afstand soepel en veilig faciliteert. En dat komt nu bijzonder goed van pas.
We kunnen videovergaderingen met zelfs 200 deelnemers vlekkeloos laten verlopen. Afgelopen week nog hadden we een sessie waaraan 125 mensen deelnamen. Voor trainingen en voor (team)coaching en overleg zetten we onze webinar-oplossing in. Interviews met kandidaten kunnen gewoon doorgaan. En dat geldt ook voor onze assessments.

Positieve ervaringen met assessment-centres op afstand hebben we al, onder andere voor internationale opdrachten met deelnemers die ten tijde van hun assessment niet in Nederland waren. De interactie tussen de deelnemer, de rollenspelacteur en de assessmentpsycholoog verloopt eigenlijk niet anders dan wanneer men met elkaar aan tafel zit. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem en de veiligheid van de informatie-uitwisseling zijn gewaarborgd. De ervaringen – ook van de deelnemers – zijn heel positief.

Uw contactpersoon bij Leeuwendaal beantwoordt graag al uw vragen over de uitvoering van een lopend project of een nieuwe opdracht. We staan voor u klaar met creatieve oplossingen en de toewijding die u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet, namens alle Leeuwendalers

Arjen Kuijten en Edward Hermans (directie)

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Sluit Menu