Icoon voor Leeuwendaal specialisme Versterken

Nieuw: Leeuwendaal C

Organisaties in de culturele sector dienen net zo professioneel en zakelijk te worden geleid als alle andere. Dat staat buiten kijf. Maar het draait in culturele organisaties niet alleen om harde KPI’s. Wie de bijzonderheden en de gevoeligheden van de sector niet kent, is (onbedoeld) al gauw een olifant in de porseleinkast.
Leeuwendaal C biedt opdrachtgevers toegang tot interimmers die geworteld zijn in de culturele sector. Die hun kennis en kunde combineren met een weldoordachte visie en die zorgen voor nieuw elan en inspirerend leiderschap. De interimmers van Leeuwendaal C werken voor musea, theaters, podia, bibliotheken en centra voor de kunsten. Ze worden onder andere ingezet op vraagstukken rondom leiderschap, organisatieontwikkeling, governance en diversiteit.

Over het ontstaan van Leeuwendaal C

Arnoud van Aalst, mede-initiatiefnemer Leeuwendaal C: “De culturele sector is even boeiend als complex. Dat vereist inzicht in de sector, in de mensen die er werkzaam zijn en in de bedrijfsprocessen. Leeuwendaal C is een community van ervaren cultuurprofessionals die de sector van binnenuit kennen. Door deze specifieke kennis en ervaring te bundelen met die van Leeuwendaal hebben we een netwerk gevormd dat uniek is in de culturele sector.”

Douwe WijbengaDouwe Wijbenga (Directeur Werving & Search en Interim-management bij Leeuwendaal): “Leeuwendaal C is ontstaan vanuit de behoefte aan interim-managers en interim-bestuurders met hart voor de culturele sector. Mensen die vanuit hun diepgevoelde betrokkenheid en met lef en visie de sector echt vooruit kunnen helpen. Leeuwendaal C staat voor kwaliteit én continuïteit.”

Lees meer >>

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Sluit Menu